پدیدارشناسان بزرگ دین
بحث «پدیدارشناسان بزرگ دین» است و معرفی هفت متخصص این رشته. همانطور که در مقدمه متن آمده؛ در پايانِ شروح مربوط به سه تن از اين هفت شخصيت «اُتو»، «واندِرلِئوُ» و «الِيادِه» (آنها كه نام آورترند و سهم بيشتري در طراحي پديدار شناسي دين دارند.) بعضی از انتقادات را كه ممكن است بتوان بر آنان وارد آورد را به كوتاهی يادآور شده است. متنش را بصورت pdf درآوردم تا خوانشش برای کسانی که علاقهمند به بحثهای دین شناسی هستند احیانا مشکل نباشد.
برای دریافتش کلیک کنید.
در ضمن؛ صحبتی یا نظری اگر بود در کامنتها بیاورید که استفاده کنم.
*دکتر مسعود جلالی مقدم در سال 1330 در تهران متولد شد. در رشتهی فلسفه و ادیان و عرفان از دانشگاه تهران دانشنامهی کارشناسی و کارشناسی ارشد گرفت. وی دکتری خود را در رشتهی ادیان و عرفان تطبیقی از دانشگاه تهران اخذ نمود. ایشان همچنین در رشتهی معارف اسلامی از دانشگاه آزاد اسلامی، مدرک دکتری را کسب کرده است.
پژوهشها و تالیفها و ترجمههای او همه در زمینهی ادیان است. در میان آثار او میتوان به کتابهای آئین زروانی، تنها بازماندگان خوارج، درآمدی بر جامعه شناسی دین، آرای جامعه شناسان بزرگ دین، سه گام کیهانی و...، و همچنین دهها مقاله در نشریههای علمی – پژوهشی معتبر اشاره کرد. وی هماکنون مدیر بخش ادیان دانشنامهی عمومی در مرکز دایرةالمعارف بزرگ اسلامی و عضو شورای علمی مرکز گفتو گوی ادیان است.
2 نظر:
وجزاكم الله خير
مختصری مطول بود و استفاده شد
از این دست کارها بکنید
(دانشگاه تهرانی؟)
نه عزیز. دانشگاه تهران نیستم.
Post a Comment
خانه >>